Voor het eerst? Lees dit even door!

Gebruikersavatar
DTS
Beheerder
Berichten: 361
Lid geworden op: 22 aug 2017, 22:55

Voor het eerst? Lees dit even door!

Ongelezen bericht door DTS » 29 aug 2017, 20:24

Geachte,

Deze portal is in het leven geroepen om modelspoorders van alle lagen en klassen een platform te bieden om er hun vragen te stellen over hun digitale en technische avontuur.

We hanteren een "Er bestaan geen domme vragen, alleen domme antwoorden" beleid waardoor iedereen in staat gesteld dient te worden om hun vraag te stellen.

Daarom is het verboden om met RTFM-opmerkingen te schermen of iemand erop te wijzen dat hij een domme of onhandige vraag. Onthoudt daarbij dat de topicstarter wellicht niet de enige is met die vraag.

We zullen niet direct ingrijpen bij een pittige discussie mits deze bijdrage levert aan het topic. Discussies zijn immers ook erg nuttig in een zoektocht naar het juiste antwoord.

Paar vuistregels:
- Onthoudt dat iedereen ooit een keer begonnen is
- Respecteer elkaars mening
- Onthoud ook dat een forumbericht vaak elke nuance of emotie mist. Lees een reactie daarom eerst een paar keer als hij verkeerd overkomt en bericht ons in geval van twijfel.

Indien de moderatie het met een topic of reactie niet mee eens is zullen we u contacten via PB, bij geen reactie binnen 4 uur zullen we de bewuste reactie onzichtbaar maken. Bij een directe overtreding zullen we een bericht direct onzichtbaar maken.

Verder is het niet de bedoeling om bouwverslagen te posten, wel mogen verslagen van technische projecten mits deze bijdragen aan de Portal visie. Erg nuttige verslagen of tips zullen worden toegevoegd aan de Wiki pagina.

Veel plezier met deze Portal!

Met vriendelijke groet
Team DTS

Gesloten